Vopruz pred odchodom

Dufam, ze kazdy navstevnik stranky vie alebo aspon tusi, ze tu nejde o fazulky :) Tato stranka (alebo vlastne blog, ake pekne moderne slovo :) ) vznikol preto, ze sme sa rozhodli na nejaky cas vydat sa na cesty (nemylte si nas prosim s Miazgovcami). Den odchodu sa nezadrzatelne blizi, vlastne vam mozem prezradit, ze to je uz zajtra..

22.1.2009

No ale spat k nazvu clanku, preco to pisem.. Pisem to preto, pretoze odist na dlhsiu dobu nie je len tak a vyzaduje to nejake pripravy…Nebudem to tu zatial rozpisovat (to mozme skusit v komentaroch), situacia je taka, ze to vsetko stihame len tak tak.  Tak prosim ospravedlnte mna aj Lenku, ze sa nestihame venovat teraz skoro nicomu inemu, len tomu nasemu krasnemu “vopruzu” (kto by toto slovicko nemal vo svojom slovniku tak tym myslim zhon, stres, chaos…). Snazime sa spravit vsetko preto, aby sme to uz pred odchodom mali vsetko pripravene a vyzera to tak, ze sa nam dari. Tak dufame, ze sa dari aj vam. Najblizsi clanok tu uz asi nebude zo Slovenska, ale niekde zo zahranicia (pokusime sa ohlasit nas prilet do momentalnej cielovej stanice), mozno aj s Bangkoku. Ano presne tak, letime do Thajska !


Category: Slovensko
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.
6 Responses
  1. Michaela a Roman says:

    To vam verime, ze toho mate teraz velmi vela…
    uz teraz sa tesime na vase prispevky a fotky..
    Vela stastia na cestach, stastne lety a krasne zazitky…

  2. deus says:

    Čaute decka, opurz, je veru pekný opruz :), ale je súčasťou cesty, tak ho treba prežiť… určite vám odlahne až ked budete sedieť v lietadle a objednáte si dvojitú vodku z džúsom alebo niečo podobné… keď sa odlepíte od zeme, tak už bude všetko jedno… a potom to príde :).

    Držím vám palce a píšte zážitky a hlavne vtedy keď sa vám nebude chcieť :).

    Respect! ;)

  3. Baso says:

    Deus: no jasne, diky za vsetky palce co nam drzis ty aj ostatni.. a hlavne ty predsa patris k tym, s ktorymi sa (dufam) v Thajsku vidime. Takze dovidenia :)

  4. Lenka says:

    je 22:44 a nas vopruz prave skoncil, zasluzime si po tom vsetkom baileys a zmrzlinovy dezert :-)
    btw. vela ludi sa nas pyta kedy zajtra odlietame, takze 10:30 zo schwechatu..

  5. Martin says:

    :-) Stastny let. -MP-

  6. Michaela a Roman says:

    Tak a uz ste vo vzduchu….
    tak si tu celu cestu uzite….
    …a my tu vsetci budeme cakat na vase prispevky..
    Uz teraz nam chybate…
    GOOD LUCK!!!

Leave a Reply