Valentine day

Fotogaleria k clanku

Tento clanok som sa rozhodla napisat ja (Lenka). Nie ze by som bola velka romanticka, ale su v zivote chvile, ktore su krasne a oplati sa s nimi podelit. Osobne som si myslela, ze tu nemaju ani potuchy co nejaky Valentin je, ale maju :).

Nas valentinsky den zacal ranajkami na nasej terase. Nie vo dvojici, ale stvorici. Den predtym sme pozvali na ranajky Branovu mamu s partnerom. Su to zlati a zabavni ludia, s ktorymi sa da rozpravat o hocicom. A kedze v pondelok odchadzaju uz do Bangkoku, chceli sme este vyuzit ich pritomnost. Pripravili sme toasty, cerstvu zeleninku, kavicku, neskor cerstve ovocie. Prijemne sme sa porozpravali a ani sme nevedeli ako ubehli dve hodinky. Potom sme zacali rozmyslat  aky program vymyslime (to ale uz vo dvojici). Rozhodli sme sa ist na nejaku peknu plaz, ktorych je tu niekolko. Sadli sme na motorku a isli sme smerom na Chaloklam (ked mam povedat za seba, tym smerom su  plaze najkrajsie). Zbadali sme napis Coconut Beach, tak sme si povedali, ze ideme tam. Bola to naozaj krasna plaz, malo ludi, voda perfektna. Tak sme si tam oddychovali, rozpravali sa, presli sme sa po celej plazi. A aky by to bol Valentine day bez srdca? Toto je to moje srdce :)

Happy Valentine Day

Happy Valentine Day

Kedze sme boli na Coconut Beach, rozhodli sme sa ist odtial na coconut shake do Lucky Resort (tam sme boli prve tri dni). Robia tam neskutocny coconut shake, asi najlepsi aky som doteraz tu mala. A kedze zapad slnka sa kazdu chvilu blizil, nemohli sme si ho nechat ujst. Ponahlali sme sa na plaz k moru (pod Lucky Resort) a naozaj sme ho stihli v pravu chvilu. A potom huraa na shake :)

Valentinsky zapad slnka

Valentinsky zapad slnka

Valentinsky coconut a watermelon shake

Valentinsky coconut a watermelon shake

Vecer sme boli dost unaveni po takom narocnom dni, ved predsa aj lenosenie na plazi da zabrat :D. Ale boli sme hladni a taku valentinsku veceru sme si nemohli odpustit. Tak sme rozmyslali, kde by sme sa dobre romanticky najedli. Obidvoch nas napadol nedaleko jeden rezort  pri plazi – Grand Sea Resort. Naozaj krasny rezort, s bazenom, v takom orientalnom style. Objavili sme ho pri jednej vecernej prechadzke po plazi. Tak sme vyrazili tam. Take prekvapenie ako nas tam cakalo som naozaj necakala. Hned pri vstupe do restauracie nas domaci vitali a povedali, ze sme prisli v happy time, pretoze jedlo je zadarmo :). Sadli sme si a hned nam doniesli tanier s hranolkami a s grilovanym kuracim maskom, v zapati pecenu rybu v alobale a dezert.  Nechapavo som pozerala a nemohla som tomu uverit. Vlastne este ani teraz neverim, ze sme mali valentinsku veceru zadarmo a naozaj sme zaplatili iba to co sme vypili. A navyse tam bola prijemna atmosfera, hrala tam thajska hudba a  domaci volali vsetkych tancovat. Boli sme milo prekvapeni, ze nieco taketo niekde existuje.

Valentinska vecera v Grand Sea Resort

Valentinska vecera v Grand Sea Resort

Nas valentinsky vecer este pokracoval na Food festivale (o tom urcite v kratkom case napiseme clanok) kde som dostala peknu kyticku. Stretli sme sa tam s Branom, vysokym Tomasom a dalsimi slovakmi (dvaja tu budu mat svadbu), s ktorymi sme isli na diskoteku na plaz v Haad Rine. Ale dost uz bolo romantiky, to som vam len chcela priblizit z takej dialky nas Happy Valentine Day :)

Category: Thajsko
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.
3 Responses
  1. Michaela a Roman says:

    Wow….krasny valentinsky den….
    my sme tu v UK tiez jeden oslavili s kytickou bielych ruzi, pohladnicou a vecernym kinom…
    Vsetko to znie tak super, az niekedy clovek mysli, ze ste v nejakej rozpravke..
    sme radi ze sa vam tak paci a hlavne ze sa vam dari…
    zatial sa majte krasne…tesime sa na dalsie prispevky..xxx

  2. okraj okrab says:

    mnam mnam az sa mi slinky zbiehaju, uz je cas vecere. Je to fakt super ze zdarma bolo jedlo.Urcite tam ale este nebola Lucka to by asi buduci rok taka akcia nebola kedze vsetci vieme o jej apetite :-) my sme boli na Valentina v Sushi rest. a tiez sme sa pekne najedli a nebolo to uplne zadarmo (100€) ale zuvacky pri plateni a to rovno dve sme dostali zadarmo :-)

  3. Katka, Mirko a Matko says:

    Leni ta fotka so srdieckovym slnieckom je nadherna…nepalilo?:-)

Leave a Reply