Bangkok

Fotogaleria k clanku

Sme uz v Bangkoku, ubytovani (aj vdaka 2gemu), trosku sme sa tu presli (byvame pri Khao San Road) a Lenku napadlo, ze si spravime spolocnu fotku. Tak som asi do minuty nasiel nejaku babu, ktorej som zveril nas cisto novy fotak Canon IXUS 860 IS. Vybehol som na nu s mojou uchvatnou anglictinou, ci by nas neodfotila, na co odvetila “Samozrejme, ze vas mozem odfotit”. Podla fotky asi zistite, ze preco nas oslovila slovensky.

Khao San Road

Khao San Road

Po tejto krasnej prihode sme sa stretli s Branom a jeho mamou a dalsimi znamymi, s ktorymi sme pri pivku planovali dalsie dni v Bangkoku a neskor na Koh Phangane.

Teraz sedime na ranajkach, trosku sme zaspali ale aspon sme konecne dospali spankovy deficit z poslednych dni a pomaly sa chystame na Chatuchak. Je to obrovsky trh v Bangkoku, kde sa da vraj kupit vsetko (uvidime). Vy este sladko spinkate (tu je 11:20, u vas 5:20) a ani len netusite, ako sa my mame dobre :)

Samozrejme, ze sa o vsetkych veciach dalej docitate tu na nasom blogu.

Category: Thajsko
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.
10 Responses
  1. Martin says:

    Sladko spinkame :D
    Ako kto! To tricko je super :-))) Prijemne nakupovanie…
    -MP-

  2. Sano says:

    Napisal som dlhy prispevok ale neudal som mail (vraj je to povinnost :)) Tak len takto v skratke.. uz byvame, vidim ze aj vy tak to je super :)

  3. jofo says:

    Tu ulicu poznaaaam :) V Irish Pube ste uz boli ? ;)

  4. Baso says:

    Sano sorry for that :)
    My byvame zatial prechodne, ale ked prideme na ostrovy niekde sa ubytujeme. Dneska bol shopping day, asi idem napisat nejaky clanok..

  5. Michaela a Roman says:

    Je super ze mozete takto update vas pohyb po svete….tak ako sa ti Lenka paci? Vidim ze tam mate teplo to je fajn, lebo tu je zima… :-)
    Dufam, ze ste si nakupili…trh vyzera byt obrovsky…

  6. Filip says:

    Super, som rad, ze ste stastne doleteli….budeme zvedavi na dalsie spravy :-) Byvali kolegovia pozdravuju Lenku :)

  7. rodina Salkova says:

    Ahojte! Sme radi,ze Vas let prebehol v poriadku. Dufame,ze cely pobyt sa vam vydari podla vasich predstav,ze zazijete same dobre veci a sme radi,ze mozme sledovat vasu cestu…prajeme vam vela zdravia a vela dobrych ludi na ceste… :)))

  8. Lenka says:

    Michaela a Roman: to je fotka z Khao San Road, fotka a zazitky z trhu Chatuchak budu v dalsom prispevku :) vyzera ze ste nasi pravidelni sledovaci, super :)
    Rodinka Salkova: dakujeme :)

  9. Peto says:

    slovenskooooooooo :-) t.j. dobry styl, ja som to vyuzival ked som cestoval sam a celkom to funguje :-)) Na lodi letisku v hoteloch vsade robia cechoslovaci ;-)

  10. Natasha-web says:

    treba skontrolovat:)

Leave a Reply