Lietanie s Paramotorom

Ti co ma poznaju osobne povacsine vedia, ze som sa dal na lietanie. Ake ? Paragliding. Ked k tomu pridate motor, vola sa to Motorovy paragliding, resp. Paramotor. Dostal som sa k tomu uplnou nahodou, a aj ked to zacalo cele na Koh Phangane, kurz na lietanie sme si aj s Petom a Branom spravili na Slovensku. Mne a Petovi sa podarili spravit nejake lety aj na Slovensku, Brano letel len raz vramci kurzu (myslim s motorom, bez motora sme toho nalietali samozrejme viacej).

Najvacsia zabava na svete !

Najvacsia zabava na svete !

Lietanie je uzasna vec, odjakziva ma to zaujimalo a donedavna som lietaval aspon na leteckych simulatoroch na pocitaci. Na realne lietanie je potrebne okrem ineho pekne pocasie, ktore sme na Phangane dlho nemali. Nie ze by bolo zle pocasie na dovolenku, to nie. Na lietanie s motorom je vsak potrebne bezvetrie, resp. slabsi vietor, ktory hlavne pocas monzunoveho obdobia moc slaby nebol. Vo februari sa vsak letecke pocasie vylepsovalo a tak sa mi podarilo niekolko dni za sebou dostatocne polietat.

Vodne skutre nad Haad Rinom

Vodne skutre nad Haad Rinom

Pohodlne sedenie

Pohodlne sedenie

Haad Rin zhora

Haad Rin zhora

Pristav v Thongsale

Pristav v Thongsale

Brano tiez lieta

Brano tiez lieta

Nadherne vyhlady

Nadherne vyhlady

Lietal som na Phangane uz aj minuly rok v oktobri , natocil som krasne video pri zapadne slnka (predtym som mal len 2 kratke lety), skutocne lietanie sa zacalo az vo februari. Petovi sa lietat nechcelo, ma radsej vodne sporty a tak sa okrem frajerky venoval viacej vodnemu skutru a clnu. Ja a Brano sme sa pridali do kamaratovho (Adun, on nas na to vlastne najviac nalakal, lieta na Phangane uz 2 roky velmi casto) paramotor klubu na Phangane. Vsetko bolo pripavene, motory natankovane, cakalo sa uz len na najlepsie letove podmienky. Prvy krat som letel sam, neskor som presvedcil Brana, aby sa ku mne pridal a niekolko krat sme si spolu krasne zalietali. Obom nam to uz ide o vela lepsie, ja osobne sa pri lietani uz citim ako ryba vo vode. Je to uzasny sport. Predstavte si ako keby ste mali kdekolkvek na svete nejake vyhliadkove miesto, kde ste len vy a nikto iny a len tak si lietate (bohuzial ale uplne vsade sa lietat neda).

Full moon party plaz

Full moon party plaz

Lomprayah speedboat - doprava na Koh Tao a Koh Samui

Lomprayah speedboat - doprava na Koh Tao a Koh Samui

Odparkovana lod - buduce muzeum

Odparkovana lod - buduce muzeum

Lietanie pri zapade slnka

Lietanie pri zapade slnka

No comment

No comment

Nase vybavenie nam umoznuje byt vo vzduchu viac ako 3 hodiny, co nam na velkost Phanganu zatial uplne postacuje. Dufam, ze najnovsie video ktore spravil majster videii Brano sam vam bude pacit ! Este jedna zaujmavost. Lietanie ma vzdy bavilo a aj napriek tomu, ze mam strach z vysok (hlavne v budovach ako su Petronas Towers), pri lietani nemam absolutne ziaden strach ! Zaujimave, vsak ? Dokonca postupne odburavam aj ten strach z vysok v budovach. Ak vas to niekoho pri citani a pozerani fotiek a videii zaujalo, mozem vam to vrelo doporucit – I WANNA FLY !

Toto video je z oktobra, letel som sam

Brano zostrihal super video o nasom spolocnom lietani

Category: Thajsko
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply