Safariboat vylet

Fotogaleria k clanku

Sme radi, ze sme si opat nasli cas napisat nejaky clanok, je to naozaj tazke nieco napisat, zatial mame internet len u kamarata Tomasa a chodime k nemu len na chvilu, a to kym sa prehrabeme emailami a spravami zo Slovenska..

V tomto clanku by sme vam chceli popisat jeden krasny den na Koh Phangane, ktory sme tu zazili hlavne vdaka Tomasovi, ktory organizuje vylety pre turistov – Safariboat.

Baso & Lenka v Safari-aute

Baso & Lenka v Safari-aute

Hned rano sme sa vsetci zisli v jeho turistickej kancelarii a internet kaviarni zaroven. Bolo to o 8:30, co je tak akurat (este nie je teplo a nie je to az tak skoro). Najprv sme mali lahke ranajky – ovocie, keksiky, caj, kava. Ked sme uz boli vsetci kompletni (Ja, Lenka, Brano, Branova mama s partnerom a s jeho synom Tomasom, Tomas s Tan, James a este asi 6 dalsich turistov) a naranajkovani, vyrazili sme do uplne noveho Elephant campu (na ostrove ich je asi 5). Pozreli sme sa na slony (jeden mal dokonca 80 rokov), opicku (bola vycvicena na zhadzovanine kokosovych orechov z paliem, co nam aj predviedla) a ine pekne zvierata. Niektori sa dokonca na Slonoch povozili, my sme si to nechali na neskor a zatial sme ich len trochu krmili bananmi.

Elephant camp

Elephant camp

Ochutnali sme tu aj cerstvy kokos, poviem vam, nie je lahke ho olupat, ale domaci to vedia velmi dobre.

Cerrrrstvy kokos

Cerrrrstvy kokos

Po tychto peknych zazitkoch sme isli na Cinsky chram, kde sme pobudli len chvilu (ale ja som sa aj za niekoho pomodlil :( ) a pokochali sme sa nadhernym vyhladom. Odtial sme sa nechali odviezt na krasnu plaz na severe ostrova thajskou lodkou. Hned kusok od plaze sme si nasli krasne miesto na snorchlovanie a po chvili vahania to skusila aj Lenka. Velmi sa jej to pacilo, lebo rybiek tam bolo neskutocne vela (mozno aj preto, ze ich sprievodca James prilakal chlebom).

Nedaju sa zratat

Nedaju sa zratat

Hned ako sme vysli z vody nas chytil hlad, preto nam dobre padla dalsia zastavka na prekrasnej plazi, kde sme sa naobedovali. Na obed bolo klasicke thajske jedlo, ryza, morske zivocichy, zelenina, polievka z kokosoveho mlieka a samozrejme sme si potom neodpustili nas oblubeny shake :)

No comment

No comment

Opat sme sa presunuli lodkou na dalsiu plaz, odkial sme sa boli pozriet na jeden velmi pekny vodopad, v ktorom som sa s Branom a Tomasom aj okupal. Bol to velmi krasny chladny zazitok po takej “horucej” prechadzke :)

Thajsky raj ?

Thajsky raj ?

Na zaver nas lod doviezla na tu istu plaz kde sme na nu aj naskocili. Po ceste do Tomasovej cestovky sme sa zastavili na domacu vynikajucu zmrzlinu – ja osobne som asi lepsiu nejedol. V bananovej bol naozaj citit banan (nie prichut), kokosova bola naozaj z cerstveho kokosu a vrchol bol v tom, ked si niekto objednal zmrzlinu v kokose. Ked sme to zbadali hned sme si to objednali vsetci a tak sme pekne vyjedali aj ten kokos spolu so zmrzlinou… MNAM !

Najlepsia !

Najlepsia !

To bol uz uplny zaver naseho vyletu, ale samozrejme nas den sa este neskoncil a este aj vecer sme mali vela vela dalsich peknych zazitkov (ze by zase shake ? :) ). Vecer sme opat spokojne zaspavali a kym sme uplne “stratili vedomie” sme si pospominali na super zazitky tesiac sa na dalsi den.

Category: Thajsko
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.
14 Responses
  1. peto says:

    Ajajaaaaaaj, som ti vravel ziadne letne fotky, lebo ma zabijes, tu vcera snezilo.

  2. peto says:

    A tie rybky, plavajuce rezne :)

  3. Filip says:

    Kraaasa…tu zmrzku by som si dal hned :)

  4. Brano_Andrejka says:

    jeeeej sa mate:-) po tom maily co si napisal sme zacali dost silne nad tym uvazovat, momentalne nemame naladu ist do egypta a andrejka by si mohla dorobit kurz v thajsku, robite nam kazdym dnom vacsie chute :-) len pekne takto dalej piste a za chvilu nas tam mate :-) drzte sa

  5. Michaela a Roman says:

    je to uzasne…citame s otvorenymi ustami a ocami…a hoci sa nam to stale zda neskutocne ze ste tak daleko…je uzasne co vsetko clovek moze zazit…krasne…prajeme dalsie krasne zazitky..myslime na vas xxx

  6. Peto says:

    krasa :-) zmrzlinku prosim poslat :-P

  7. Deus says:

    Čaute decká :),

    na tri časti som prelúskal všetky vaše zápisky… úžasne!! Pre mňa je to hrozne nostalgicé a tak vám v duchu pozitívne závidím a spomínam aj na to čo všetko som na cestách zažil ja. Páči sa mi, že si to tam užívate jak sa patrí, výlety, slony, zmrzka a shaky z čerstvého ovocia :) – tuším mám rád úplne všetky hehe :).

    Držte sa a úživajte a samozrejme píšte i keď viem, že to neni ľahké :).

  8. 2ge says:

    drzim palce, nech vam to dlhooo vydrzi, krasne sa to cita, len tak dalej :)

  9. V. says:

    Raj na zemi! DOBS s vami! :)

  10. Lenka (EMPIRE) says:

    …jaaaj, to sa niekomu zije!!! …tusim si idem buknut letenku do Thajska ;-)
    …no vazne zavidim, hlavne to teplo, more a koktaily!!!
    …uzite si to tam a pekne posielajte fotky, nech aspon vidim, co vsetko mam zavidiet :-D

  11. Rasto & Erika says:

    Ahoj “Thajcania”,
    nie sme na vasom bloku prvy krat. Prvy krat sa vam len “verejne” prihovarame. Pozorne sledujeme vase cesty a tesime sa zo zazitkov, ktore prezivate. Je uzasne byt tak blizko, hoci ste vzdialeni na niekolko casovych pasiem.
    Budeme sledovat vase kroky aj nadalej, tesit sa s vami, hoci pri spomienkach na dni z Hurghady sa nam tlacia slzy do oci.

  12. iva+mato a tobi:)) says:

    Ahojte ,Brcka,najviac som paf z tvojich shakes.To sa dalo čakať:))))))
    Keď ti rozmixujem čučoriedky (vlastnoručne oberané na Orave)s dobrým zvolenským mliečkom,prídeš domov?

  13. Mishko says:

    Caaaaf Baso(vci)!

    Kua nemal som sem liezt, nerobi mi to dobre vidiet to teplucko a pohodu :o))
    Prajem vela prijemnych zazitkov a ked to tu uspesne dobojujem tak sa mozno aj uvidime.

    Majte psa

    M.

  14. Lucia says:

    No uz nejako dlho ste nic nedoplnili. Co sa deje – nie su zazitky? :-)

    Pozerala som fotky u Brana, ako to, ze on ich ma tak vela a tu ich je len
    zopar?!

    Dnes sme konecne videli slnko aj tu v BA, ale len doobeda. Poobede – tak ako aj po ine dni – len hmla, zima a dazd. :-(

    Drzte sa a uzivajte si… Lucia

Leave a Reply