Dovolenka na Slovensku

Zdravim vas po dlhej dobe !

Zmena je zivot a s kludnym svedomim mozem povedat ze ma toto motto sprevadza zatial celym zivotom. Ti ktori sa sem nepozerate prvy krat tak ste si vsimli, ze aj dizajn tejto stranky sa zmenil.. a ved preco nie ? Akekolvek namety prosim do komentarov, predovsetkym chcem, aby sa stranka pacila prave vam !

Spat k niecomu zaujimavejsiemu. Uz nadpis predpoveda, ze momentalne sa nachadzam na Slovensku, a sice v Bratislave. Prisiel som uz 3. maja a musim sa priznat ze za tie 2 mesiace som tu toho uz zazil naozaj dost (a to som este neskoncil).

Neviem co vsetko vas zaujima, vyberam:

– Prisiel som na Slovensko s jednosmernou letenkou (odchod asi august ?)

– Ano, predavam moj 4 izbovy byt v petrzalke: http://www.acclitax.sk/byt

– Vela z vas som stihol uz stretnut, vela este nie, cislo na mna je 0949 48 30 48, tak prosim aj strpenie nejde to vsetko naraz

– Na 2 mesiace prisiel aj Brano (www.2ge.us) s Amp – thajkou, bohuzial vsak 2.7. letia spat domov do Thajska

Nebudem vas takto po dlhom case zatazovat dlhymi clankami, koniec koncov budem rad ak mi budete pisat do diskusie co vas zaujima a ja o tom kludne napisem. Najblizsi clanok bude o lietani na padaku, cize paragliding. Nedavno sme absolvovali s Branom a Petom Kuczmanom paragliding kurz (vratane “paramoto kurzu” – lietanie s padakom a s motorom). Aspon zatial taka mala uputavka:

Category: Slovensko
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.
4 Responses
  1. Markoff says:

    dizajn je OK, akurat to vrchne horizontalne menu s tymi fontami bije do oci, obzvlast to About bez v elkych pismen

  2. This is a very nice place! Thanks for sharing.

  3. Skusila som paragliding v Mexiku v marci a bolo to super :)

  4. marek says:

    baso mas to super urcite lepsie ako ja len ty si profesional oproti mne ………..neviem kedy odchdzas prec ale sme sa chceli este stretnut ..ak by si mal cestu okolo zc sa zastav lebo vecsinu casu budem tu v Ba som v str-stv …..tak zatial m

Leave a Reply