Zivot ide dalej..

Tak ako aj pocasie na Koh Phangane sa ukludnil v poslednych dnoch aj zivot tu. Z pocetnych Slovakov, ktori sem prisli na dovolenku (MMMM, Lucian+Saska, Gabo+priatelka a ostatni) sme tu zostali my s Lenkou a Tomas (s Tan, ale ta je rodena thajka). Brano isiel na skok na Slovensko, ale uz aj jeho prichod sa blizi, este predtym vsak pride moj spoluziak zo zakladnej skoly (ale sme v kontakte vlastne az doteraz) Martin s kamoskou, ktori s nami trosku pocestuju aj susedne krajiny. Nebojte sa, o vsetkom napiseme :)

Teraz je na ostrove celkom malo ludi, co sa prejavuje hlavne na trhu (food market), na ktory radi chodime. Je tam menej ludi a niektore stanky chybaju, ale inac je vsetko po starom. Blizi sa HALF MOON PARTY, ktora bude 2. aprila ale ako vzdy (zatial) sa na nu nechystame. Ine to bude 9. aprila, na dalsej FULL MOON PARTY, ktoru sa chystame opat navstivit.

To je zatial vsetko z teplych krajin, budeme radi, ked budeme pocut aj o vas (v komentaroch, mailoch, skype-telefonatoch).

Category: Thajsko
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.
3 Responses
  1. Baso says:

    Celkom som zabudol na vysokeho Tomasa, asi preto, ze sa nejaky cas tulal v Malajzii a bol aj v mestecku menom Gurun (ale vraj Majka tam nebola). Dnes rano sa uz vratil a obyva svoj velky domcek.

  2. Martin says:

    Baso, tesim sa, ze sa stretneme, sice nie doma, ale na pre mna zatial tajomnom a exotickom mieste, dufam, ze coskoro spolocne s Vami objavim jeho caro. Dufam, ze ma Tan nauci nieco z Thajciny, ze vraj sa lahko ucim cudzie jazyky, tak uvidime ;-) Kamaratka (Zuzka) uz ma mierne zvysenu cestovnu teplotu, este to nie je cestovna horucka, ale uvidime za par dni :-) Ja zatial balim a pripravujem svojich priatelov, kamaratov, znamych a zvysok mojho okolia, ze Zem sa bude krutit rovnakou rychlostou aj ked budem na jej opacnej strane… aspon dufam ;-)

  3. Michaela a Roman says:

    Ahojte…tak uz sme absolvovali aj ockovania, este nas caka jedno preockovanie o mesiac a po tejto stranke sme ok….no a v maji nas caka vybavovanie viz no a dufam, ze to je okrem samotneho balenia a cestovania a penaznej situacie asi vsetko…cas ide neuveritelne rychlo a co chvila sme tam na cas s vami…

Leave a Reply